Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Привітання з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2019 11:33
Кількість переглядів: 841

  6 грудня – День Збройних Сил України, української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє. У цей урочистий день ми вшановуємо всіх - і вкритих сивиною, увінчаних нагородами фронтовиків, і  тих військовослужбовців, добровольцівякі у теперішній складний і трагічний для України час, коли агресор ступив на нашу землю, стали на її захист.

  Сьогодні, ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих воїнів в зоні АТО, які віддали своє життя за самостійність і незалежність Батьківщини, героїв Небесної Сотні і всіх українців, які відстоювали честь нашої Батьківщини.

 Шановні військовослужбовці, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

  Нехай і надалі у вашій нелегкій, але такій необхідній Україні службі, ніколи не вичерпується сила вашого духу, відданість народу, енергія для досягнень і перемог, а сімейне щастя, пошана співвітчизників, ваші рідні і близькі будуть для вас надійним тилом і допомогою в службі.

                                        З повагою, Леонід Прудніков та виконком Ярославицької сільської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь