A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Були ви там, куди вас кликав час...

Дата: 14.02.2020 09:26
Кількість переглядів: 479

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але ми не вправі викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі!

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.  У числі тих, хто  брав  участь в  афганській війні, є імена наших земляків. Це  жителі села Велика Городниця – Дячук Володимир Павлович, Ващенко Василь Олександрович, Керенський Олександр Євгенович та житель села Надчиці – Якобчук Олександр Іванович

 Закінчилася десятилітня ніким і нікому не оголошена трагічна війна. Але в людській пам’яті вона буде жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдат і сльозами жінок та матерів, обелісками з залізними зірочками та піснями, які увірвалися в наше життя фронтовим вітром.

В глибокій шанобі схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув.

З вдячністю звертаюсь до тих,  хто живе поряд з нами.

Бажаємо міцного здоров’я і мирного неба. Впевненості за долю своїх рідних і держави, мужності і мудрості здолати усі життєві перешкоди,  здійснення усіх задумів та нових досягнень на благо України.

З повагою, Леонід Прудніков та виконком сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь