A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Млинівське районне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує

Дата: 14.01.2021 14:37
Кількість переглядів: 241

Держпродспоживслужба продовжує вживати заходів щодо створення мінімальних ризиків можливостей виникнення та поширення інфекційних захворювань.

Інспекторами територіального управління щоденно проводяться моніторингові огляди та обстеження об'єктів по питанню дотримання додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби.

Звертаємо увагу суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівельного обслуговування населення продовольчими та непродовольчими товарами (крім тимчасвого заборонених) на неухильному виконанні Поставнови головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020р. №17 "Про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)".

У разі встановлення фактів порушення тимчасових обмежувальних протиепідемічних заходів до відповідальних осіб буде застосовано заходи адміністративного впливу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь