Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ТА /АБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ UA-2021-10-04-004127-b

Дата: 05.10.2021 14:20
Кількість переглядів: 282

Замовник: Ярославицька сільська рада Млинівського району Рівненської області.

Код ЄДРПОУ: 04386901

Найменування предмета закупівлі: 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина)

Вид процедури: запит ціни пропозиції.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-04-004127-b

Очікувана вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі: 79 000,00 UAH з ПДВ.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення на закупівлю комп'ютерного обладнання передбачений Кошторисом Ярославицької сільської ради на 2021 рік.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом цін постачальників на відповідному ринку на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість формувалась з середніх цін та проведеного моніторингу. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів / послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

Ціна за Товар включає вартість Товару, транспортування Товару до місця призначення; завантаження та розвантаження, пакування (у разі необхідності), сплату податків і зборів (обов’язкових платежів), що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством України, усі інші витрати.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: хapaктepистики кoмп’ютepнoгo oблaднaння пoвиннi вiдпoвiдaти встaнoвлeним/зapeєстpoвaним дiючим нopмaтивним aктaм дiючoгo зaкoнoдaвствa (дepжaвним стaндapтaм), які пepeдбaчaють зaстoсувaння зaхoдiв  iз захисту дoвкiлля, oхopoни пpaцi, eкoлoгiї тa пoжeжнoї бeзпeки, a тaкoж вимoгaм, встaнoвлeним такими дoкумeнтaми: нaкaз Мiнiстepствa oсвiти i науки Укpaїни вiд 02.11.2017 №1440 «Про затвердження Типового переліку комп'ютерного обладнання для закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти», зapeєстpoвaний в Мiнiстepствi юстиції Укpaїни 15 січня 2018 p. за № 55/31507 (iз змiнaми)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь