Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Сертифікація та винагорода для учителів української мови і літератури та математики

Дата: 31.07.2023 11:32
Кількість переглядів: 83

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти!

Запрошуємо учителів української мови і літератури та математики, які викладають у 5-6 класах за програмою Державного стандарту НУШ пройти сертифікацію у 2023 році. Участь у сертифікації є виключно добровільною.
Успішне проходження сертифікації дозволяє отримувати надбавку в 20% до зарплатні й може зараховуватись як проходження чергової (позачергової) атестації. Сертифікат дійсний три роки.

Реєстрація для проходження сертифікації триватиме з 01 до 11 серпня 2023 р.
Радимо не відкладати реєстрацію на потім, оскільки Міністерство освіти і науки України встановило граничну кількість учителів, які можуть зареєструватися у 2023 році для проходження незалежного тестування педагогічних працівників української мови і літератури та математики, зокрема у Волинській області: по 22 особи, у Львівській області – 44 та 43 особи, у Рівненській області – 23 та 24 особи.

Увага! Якщо буде сформовано граничну кількість бланків реєстраційних карток-заяв згідно із квотою учасників сертифікації, установленою МОН, то програма не дасть можливості створити реєстраційну картку-заяву.
Просимо вчителів, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими  освітніми технологіями, прагнуть їх поширити, ознайомитися з необхідними документами і реєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти - http://testportal.gov.ua.
Ми знаємо, що в наших закладах освіти вчителів (агентів змін) стає усе більше.
Поспішайте, колеги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь