Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Громади Млинівщини залучили 1,3 млн гривень роздрібного акцизу

Дата: 12.10.2023 09:23
Кількість переглядів: 76

За підсумками дев’яти місяців 2023 року до місцевих бюджетів громад Млинівщини сплачено 1,3 млн гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Лише за умови легальної реалізації підакцизної продукції громади щомісяця отримуватимуть належні надходження до бюджету, - наголошують у Млинівській ДПІ та рекомендують керівникам та мешканцям громад пильнувати, щоб продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів відповідав вимогам податкового законодавства. 

Водночас у податковій службі просять споживачів підакцизної продукції бути обачними і купувати товар лише у продавця, який має ліцензію на реалізацію алкогольних напоїв і тютюнових виробів.  

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану Державна податкова служба забезпечує контроль за діяльністю суб’єктів господарювання сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг шляхом проведення фактичних перевірок.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу " InfoTAX"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь