Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Увага!

Дата: 22.12.2023 15:47
Кількість переглядів: 40

У селі Острожець зафіксували випадок захворювання на сказ домашнього кота.

Дубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що 21.12.2023 року на території села Острожець зареєстровано випадок захворювання на сказ у домашньої тварини (кіт), діагноз лабораторно підтверджений.

Загрозлива зона в радіусі 10 км. До неї входять наступні населені пункти с. Залав'я, с. П'яннє, с. Малин, с. Уїздці, с. Ставище, с. Борбин, с. Новосілки, с. Заболотенці, с. Заболоття, с. Певжа, - Острожецької сільської ради; с. В. Городниця, с. Ярославичі, с. Яловичі, с. Боремель, с. Чекно, с. Свищів, с. Новоукраїнка, С. Зоряне - Ярославицької сільської ради.

Також комісією затверджено план заходів щодо локалізації та ліквідації захворювання на сказ.

Наразі проводиться комплекс заходів з метою локалізації та ліквідації вогнища сказу серед тварин та недопущення захворювання людей на сказ.

Шановні мешканці громади, за наявності у Вас собак і котів, не забувайте проводити їм профілактичні щеплення проти сказу. Державною службою ветеринарної медицини щеплення проти сказу проводяться безкоштовно. За додатковою інформацією звертайтесь до спеціалістів ветеринарної медицини, які обслуговують населений пункт, або у Дубенську районну державну лікарню ветеринарної медицини тел. 4-52-87.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь