Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Місцеві бюджети Млинівщини отримали від малого бізнесу 5,4 млн гривень єдиного податку

Дата: 12.02.2024 10:23
Кількість переглядів: 33

      До місцевих бюджетів Млинівщини від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень 2024 року надійшло 5,4 млн гривень єдиного податку. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження даного платежу зросли на 1,8 млн гривень..

      Зокрема, підприємці -фізичні особи, сплатили 2,4 млн гривень єдиного податку. Сільськогосподарські  товаровиробники поповнили бюджети громад на 2,7 млн гривень, а юридичні особи - на 266 тис гривень єдиного податку.

      Сумління та чесність представників бізнесу, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сприяють бюджетній стабільності громади. Зразковою сплатою податків підприємці демонструють власну державницьку позицію та залишаються надійними партнерами місцевого самоврядування.

      Саме від такого відповідального ставлення кожного платника податків до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить спроможність місцевої влади дбати про виконання економічних програм, соціальний захист громадян і долучатися до фінансування оборонних заходів.

      Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь