Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

До місцевих скарбниць Дубенського району надійшло понад 40 млн грн земельної плати

Дата: 12.06.2024 12:11
Кількість переглядів: 42

З початку 2024 року до місцевих бюджетів громад Дубенського району надійшло 40,1 млн гривень плати за землю.  Порівняно з минулорічними показниками, надходження даного платежу зросли майже на 5,6 млн гривень .
Відповідно до розподілу 34 млн гривень земельного податку сплатили юридичні особи. Цей показник збільшився на 5,1 млн гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року Фізичні особи поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши за землю 6,1 млн гривень, що перевищує минулорічні показники на 465 тис гривень.

Нагадаємо, що плата за землю - це місцевий податок у складі податку на нерухоме майно, який у повному обсязі зараховується до відповідних місцевих бюджетів.

Звертаємо увагу, що фізичним особам, які володіють нерухомістю та земельними ділянками, варто провести звірку щодо належним їм майнових об’єктів і нарахованих податкових платежів.

Актуальна податкова інформація, зокрема щодо нарахованих податків і заборгованості доступна у мобільному  застосунку «Моя податкова». Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore  або  GooglePlay , ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та
використовуйте електронні сервіси ДПС.  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу « InfoTAX »

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь