Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Із легальних доходів платників Дубенщини сплачено понад 755 млн гривень ПДФО

Дата: 10.07.2024 12:15
Кількість переглядів: 29

   За шість місяців 2024 року платниками податків Дубенського району до бюджетів усіх рівнів сплачено 755,1 млн гривень ПДФО, що на 17,5 млн гривень перевищує надходження січня-червня 2023 року.

    Із зазначеної суми надходжень 425,1 млн гривень спрямовано до Державного бюджету країни. Для фінансування потреб місцевих бюджетів громад спрямовано 330 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

    Оскільки саме податок на доходи фізичних осіб є бюджетоутворюючим для громад, лідери місцевого самоврядування повинні пильнувати, щоб у всіх бізнес- проєктах використовували лише задекларовану працю найманих осіб.

  Наголошуємо, що оформлення трудових відносин із найманими працівниками відповідно до законодавства, сплата податків та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – це міцна оборона України, гарантований розвиток економіки, покращення інвестиційного клімату, зростання рівня соціальної захищеності, благополуччя кожної сім’ї і гідні умови праці для кожного.

     Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу « InfoTAX »

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь