Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку

Дата: 10.07.2024 12:37
Кількість переглядів: 42

   Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що підприємець – платник єдиного податку може через приватну частину Електронного кабінету в меню «Заяви, запити для отримання інформації» створити, підписати та надіслати до відповідного органу ДПС запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку.  

   Форма запиту передбачає проставляння платником податків відмітки у полі «Спосіб отримання витягу», а саме, безпосередньо в контролюючому органі або в електронному вигляді.   

   У разі надсилання запиту за формою F1302101 з відміткою «в електронному вигляді» у полі «Спосіб отримання витягу», платник єдиного податку отримує в електронній формі витяг з реєстру платників єдиного податку за формою F1402101 у вкладці «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету.   

   Строк надання витягу для зареєстрованих платників єдиного податку не повинен перевищувати одного робочого дня з дня надходження запиту, а для суб’єктів господарювання, які подали заяву щодо переходу на спрощену систему
оподаткування, – двох робочих днів з дня надходження запиту. Витяг діє до внесення змін до реєстру. Звертаємо увагу, що роздрукований електронний витяг в паперовому вигляді не вважається оригіналом.   

   Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу « InfoTAX »

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь