Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Власники та орендарі землі Млинівщини сплатили 6,7 млн гривень плати за землю

Дата: 26.07.2024 10:25
Кількість переглядів: 25

За шість місяців 2024 року місцеві бюджети громад Млинівщини отримали 6,7 млн гривень плати за землю.

У загальній сумі сплаченого податку частка надходжень від юридичних осіб становить майже 75 відсотків, або 5 млн гривень. Відповідно фізичні  поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши 1,7 млн гривень плати за землю. 

Нагадуємо, що бюджетна стабільність кожної територіальної громади, її соціально-економічний розвиток і спроможність долучатися до проєктів оборонного характеру залежить від податкової дисципліни кожного платника.

Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг із майнових податків, пропонуємо громадянам відвідати Центр обслуговування платників  за місцем своєї податкової адреси і перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом.

Актуальну податкову інформацію, зокрема щодо реєстраційних даних, нарахованих податків і наявності податкового боргу можна дізнатися онлайн у мобільному застосунку «Моя податкова».

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу « InfoTAX »

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь