A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Увага! Конкурс!

Дата: 27.12.2018 16:10
Кількість переглядів: 328

УВАГА! КОНКУРС!

Ярославицька сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування:

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; 2 фотокартки розміром 4х6см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; копії документа, що посвідчує особу; копію військового квитка; Е-декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за попередній рік.

ВАКАНТНІ ПОСАДИ:

Начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності: громадянство України, повна вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або державної влади на керівних посадах  не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 5 років. Знання чинного законодавства України з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та інших нормативно-правових актів у сфері бюджету та фінансів, володіння державною мовою.

Спеціаліст І категорії відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності:

Громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавра відповідно професійного спрямування без вимог до  стажу роботи. Знання чинного законодавства України з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та інших нормативно-правових актів у сфері бюджету та фінансів, володіння державною мовою.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: с. Ярославичі, вул. Садова, 7а Ярославицької сільської ради, тел. 78-5-31.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь