A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Розвиток освітнього простору в Ярославицькій ОТГ

Дата: 04.03.2019 14:46
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

   У Ярославицькій сільській раді триває обговорення плану розвитку освітнього простору в умовах децентралізації та реформування освіти .

Дане питання  було винесене на розгляд чергової 17 сесії Ярославицької сільської ради 18 лютого 2019 року постійною комісією з питань освіти, культури та молоді, охорони здоров’я, соціального захисту населення, ветеранів війни, праці та інвалідів, регламенту, депутатської діяльності і етики, дотримання законності, правопорядку та прав людини.

  Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціальної політики  Ярославицької сільської ради Зінчук Т.В.   доповідала про оптимізацію закладів освіти та створення опорної школи на базі одного із закладів освіти, підпорядкованих сільській раді. Провела аналіз кількісного складу штатних працівників та середньої наповнюваності класів закладів загальної середньої освіти в ОТГ. Ознайомила з видатками на функціонування закладів освіти у 2018 році та планом на 2019 рік. Також зазначила, що діюча мережа загальноосвітніх навчальних закладів за наявної матеріально-технічної бази, кадрового потенціалу, низької наповнюваності шкіл і класів учнями, відсутності в значній частині загальноосвітніх закладів паралельних класів не забезпечує умов для впровадження профільного навчання, введення в загальноосвітніх закладах нових навчальних предметів тощо.

Продовженням роботи у даному напрямку є обговорення питання оптимізації закладів освіти в трудових колективах шкіл, на засіданнях педагогічних рад, загальношкільних батьківських зборах.

Протягом березня заплановано провести робочі зустрічі керівництва Ярославицької сільської ради з педагогічними працівниками та батьками дітей, що навчаються в закладах освіти ОТГ з метою роз’яснення змісту реформи освіти, її методологічної та нормативно-правової основи.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь