A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ! ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА - 2019!

Дата: 06.03.2019 10:40
Кількість переглядів: 581

    Постановою Центральної виборчої комісії від 13 вересня 2012 року № 893  встановлено порядок тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни  виборчої адреси (ТЗМГ).    

Кожен виборець, який 31 березня 2019 року буде знаходитись далеко від своєї виборчої дільниці, може тимчасово змінити місце голосування без зміни  виборчої адреси.      

    Для цього необхідно особисто звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або у відділ ведення на території якого розташовується виборча дільниця найближча до місця перебування виборця у день голосування. При собі обов’язково потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність такої зміни (довідка з місця роботинавчання, довідка місцевої ради про фактичне місце проживання, договір про право власності на житло, санаторна путівка, тощо). Без  документів, що підтверджують проведення змін виборцю буде відмовлено у задоволенні заяви.

    Для громадян України, які в даний час проживають у нас в районі, місце реєстрації яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях та АР Крим, досить пред’явити тільки паспорт.

    Члени виборчих комісій, які в день виборів будуть працювати на виборчій дільниці, до якої їх виборча адреса не відноситься, подають заяву та копію посвідчення чинного члена виборчої комісії (оригінал пред’являється особисто) або копію рішення про утворення/зміни в складі ВК.

    Тимчасова зміна місця голосування забезпечує включення виборця до списку виборців тільки на одній виборчій дільниці по всій території України.

    Після внесення відповідних змін, виборцю видається посвідчення про тимчасову зміну місця голосування встановленої форми, яке потрібно пред’явити членам дільничної виборчої комісії для отримання виборчого бюлетеня. Записи про вищевказаних громадян будуть розташовані в кінці списку виборців.

    Якщо виборець вже отримав посвідчення, а потім передумав змінювати місце голосування і вирішив голосувати за місцем реєстрації, необхідно   повернути посвідчення у той відділ ведення, який його видав. Інакше виборець залишиться у списках для голосування, відповідно до поданої заяви і проголосувати за місцем реєстрації не зможе.

    Заяви  приймаються  відділом  ведення  Державного  реєстру  виборців  до 25 березня 2019 року (включно).

    Чекаємо вас у відділі ведення Державного реєстру виборців апарату Млинівської РДА за адресою: каб.301, вул.Народна, 1, смт Млинів.

    Контактні телефони 6-53-43.

 

                                               Відділ ведення Державного реєстру виборців

                                               апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь