A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Відбулося І засідання робочої групи щодо написання стратегії розвитку громади на період до 2027 року

Дата: 11.06.2019 14:59
Кількість переглядів: 1158

Сьогодні, 11 червня, відбулося засідання робочої групи з написання Стратегії розвитку громади.

Голова Ярославицької ОТГ Леонід Прудніков, в.о. старости старостинського округу, депутати, члени виконавчого комітету, керівники установ та представники сільської ради спільно з радником Рівненського центру розвитку місцевого самоврядування Тарасом Микитиним та експертом з просторового планування Програми «U-LEAD з Європою» Олександром Придатком формували стратегічні цілі громади.

Метою проведення заходу стало ознайомлення учасників семінару з актуальним станом розробки середньострокового плану розвитку Ярославицької громади, з результатами соціологічного опитування мешканців громади з метою визначення основних проблем, які існують в громаді та перспектив її розвитку на майбутнє.

Враховуючи результати вищезазначеного дослідження, було проведено SWOT-аналіз, а саме визначено сильні та слабкі сторони громади, можливості для подальшого розвитку. Також в рамках проведеного семінару було визначено «чорновий» варіант бачення основних розвиткових напрямів громади, яке в подальшому буде доопрацьовано на наступних засіданнях.

Учасники засідання опрацьовують сильні та слабкі сторони Ярославицької ОТГ, шляхи впровадження інновацій, формують стратегічні цілі, що у підсумку дозволить сформувати стратегію розвитку громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь