Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Привітання з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2019 11:33
Кількість переглядів: 831

  6 грудня – День Збройних Сил України, української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє. У цей урочистий день ми вшановуємо всіх - і вкритих сивиною, увінчаних нагородами фронтовиків, і  тих військовослужбовців, добровольцівякі у теперішній складний і трагічний для України час, коли агресор ступив на нашу землю, стали на її захист.

  Сьогодні, ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих воїнів в зоні АТО, які віддали своє життя за самостійність і незалежність Батьківщини, героїв Небесної Сотні і всіх українців, які відстоювали честь нашої Батьківщини.

 Шановні військовослужбовці, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

  Нехай і надалі у вашій нелегкій, але такій необхідній Україні службі, ніколи не вичерпується сила вашого духу, відданість народу, енергія для досягнень і перемог, а сімейне щастя, пошана співвітчизників, ваші рідні і близькі будуть для вас надійним тилом і допомогою в службі.

                                        З повагою, Леонід Прудніков та виконком Ярославицької сільської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь