A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Міжшкільне методичне об’єднання вчителів математики, фізики, астрономії, креслення та інформатики

Дата: 19.12.2019 16:12
Кількість переглядів: 859

17 грудня 2019 року на базі Новоукраїнського ліцею відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів математики, фізики, астрономії, креслення та інформатики з теми: «Інформаційно-комунікаційні технології як один із ефективних засобів формування ключових компетентностей учнів під час навчання математики, фізики, астрономії, креслення та інформатики у сучасному закладі освіти».
Під час проведення заходу учасники обговорили питання використання ІКТ для формування ключових компетентностей учнів на уроках фізико-математичного циклу у сучасному закладі освіти. Дане питання висвітлювала Воробчук Т.І., керівник методичного об’єднання, вчитель Новоукраїнського ліцею.
Свінтозельський І.С., вчитель інформатики Ярославицького ліцею навчив членів методичного об’єднання працювати з Google Диском. 
Кнурик Ю.В., вчитель інформатики Новоукраїнського ліцею презентувала веб-квест, як засіб пізнавального інтересу до вивчення інформатики. Учасники методичного об’єднання на деякий час стали учнями і пройшли інтегрований веб-квест «Школа Піфагора».
Поліщук Л.М., вчитель математики Ярославицького ліцею поділилась власним досвідом з теми: «Шляхи підвищення ефективності підготовки до ЗНО з математики і фізики засобами ІКТ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь