A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

До уваги землевласників та землекористувачів!

Дата: 15.01.2020 12:26
Кількість переглядів: 555

У разі посвідчення відповідними правовстановлюючими документами права власності земельними ділянками до 2004 року та відсутності про це відомостей у Державному земельному кадастрі, необхідно розробити технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та внести відомості до Державного земельного кадастру. Це дасть змогу забезпечити належний захист державою суб’єктів права власності і господарювання, ефективної протидії протиправному позбавленню власників їх прав, створення сприятливих умов для розвитку територій.

 Під час передачі в оренду, оформлення спадщини, продажу земельної ділянки, тощо виникають проблеми через відсутність кадастрових номерів земельних ділянок у державних актах «старого зразка». Тобто кадастровий номер є обов’язковою умовою для укладання цивільно-правових угод  щодо земельної ділянки та здійснення інших юридичних дій пов’язаних із земельною ділянкою.

Враховуючи вищевикладене,  Відділ у Млинівському районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області звертає Вашу увагу на необхідність розроблення відповідної документації із землеустрою з метою подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру. Відповідні технічні документації розробляються відповідними проектними організаціями та сертифікованими інженерами землевпорядниками.

На підтвердження реєстрації земельної ділянки, формується  витяг з Державного земельного кадастру із вже визначеним кадастровим номером.

За додатковою інформацією можна звертатись за тел. (036596-44-04,    6-61-40)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь