A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Допоки пам’ять в серці не згасає...

Дата: 13.02.2020 16:17
Кількість переглядів: 809

Нам не забути днів війни… 

У нашій пам`яті вони.

ті герої незабутні,

Що з нами йдуть в віки майбутні.

12 лютого - минає 76 років з часу визволення Ярославицької сільської ради від німецько-фашистських загарбників. Цей пам’ятний день залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного жителя. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

Загальношкільна урочиста лінійка, яка відбулася у Ярославицькому ліцеї була присвячена саме тим героїчним подіям, які відбулися 76 років тому. Класними керівниками проведено години спілкування на тему «Герої не вмирають», «Пам'ять завжди жива», перегляд відеоролику « Ціна перемоги». Учні ліцею відвідали  кімнату-музей, де вчитель  історії  провів урок пам’яті  «Допоки пам'ять в серці не згасає». Старшокласники  ознайомилися із подіями 1941 - лютого 1944 рр., переглянули та обговорили фрагменти відео-хроніки того часу, за історичною картою простежили шлях вигнання нацистських окупантів на території нашого краю.

В публічно-шкільній  бібліотеці створено викладку історичної літератури, проведено годину шани  «Все пам’ятає батьківська земля – і грім гранат, і визволення день» та історичний альманах   «Вони воювали за нашу землю».

        Як вшанування пам’яті  тих, хто відстоював нашу землю, було покладено квіти до обеліска за участю керівників установ Ярославицької сільської ради, учнів Ярославицького ліцею, а також населення громади та вшановано загиблих хвилиною мовчання.

Проведені заходи дали змогу дізнатися щось нове і цікаве, поринути у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради процвітання України та її мирного майбутнього.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь