A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Поліцейський офіцер Ярославицької ОТГ

Дата: 30.03.2020 11:22
Кількість переглядів: 1751

Незважаючи на складну ситуацію, яка склалася в результаті поширення коронавірусної інфекції COVID-19, Ярославицька сільська рада працює в штатному режимі. 30 березня відбулася робоча зустріч сільського голови Пруднікова Леоніда Анатолійовича із новопризначеним дільничним поліцейським громади - ФИЛИНЮКОМ МИКОЛОЮ МИКОЛАЙОВИЧЕМ, майором поліції. Обговорили новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність на території ОТГ, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом ОТГ, а також проблемні питання та шляхи їх вирішення (більший акцент на попередженні правопорушень), встановили першочергові завдання.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» стартував у травні 2019 року за підтримки уряду США. Проєктом передбачається, що офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги.

Реалізація проекту в Ярославицькій громаді, забезпечить підвищення загального рівня правопорядку у всіх населених пунктах, захист життя, здоров’я, честі і гідності населення, профілактичну роботу по попередженню злочинності та забезпечення комплексного підходу до розв’язання проблем, пов’язаних з питаннями безпеки.

Прийом громадян здійснюється за адресою: с. Ярославичі, вул. Шкільна, 20а.

Телефони:    066 043 99 02 або 067 978 85 38


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь