A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Засідання міжшкільної методичної ради закладів загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради

Дата: 29.10.2020 11:58
Кількість переглядів: 393

28 жовтня 2020 року на базі Новоукраїнського ліцею відбулося засідання міжшкільної методичної ради закладів освіти Ярославицької сільської ради.

На засіданні виступила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, охорони здоров’я, соціальної політики Ярославицької сільської ради Зінчук Тетяна Володимирівна, яка акцентувала увагу членів міжшкільної методичної ради на діючий Порядок підвищення кваліфікації  педагогічних і науково-педагогічних працівників затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №800, що набрав чинності з 03.09.2019 року та нові підходи до формування регіонального замовлення на 2021 рік.

Також, були поставлені завдання для членів атестаційних комісій І і ІІ рівнів щодо вивчення напрацювань та досвіду роботи педагогів, які атестуються у 2020 - 2021 навчальному році.

Голова міжшкільної методичної ради, Прядунець Валентина Анастасіївна, проаналізувала плани засідань міжшкільних методичних об’єднань. Звернула увагу на участь педагогічних працівників у фахових конкурсах. Відмітила недостатню активність педагогів громади у представленні своїх напрацювань у випробуваннях різних рівнів («Учитель року», конкурс-ярмарок педагогічної творчості, ЗНО для вчителів та ін.).

У 2020-2021 н.р. педагогічним працівникам Ярославицької сільської ради рекомендовано взяти участь у конкурсі-ярмарку педагогічної творчості в таких номінаціях: «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Спеціальна освіта», «Фізика», «Географія», «Економіка», «Математика», «Інформатика» «Інформаційні технології в освітньому процесі», «Мистецтво».

Для керівників міжшкільних методичних об’єднань рекомендовано висвітлювати усі методичні новини та результати проведених методичних заходів на сайті Ярославицької сільської ради (ОТГ) у розділі «Методична служба».  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь