A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

"Будь видимим", щоб бути у безпеці!!!

Дата: 13.04.2021 12:20
Кількість переглядів: 2118

Поліцейський офіцер Ярославицької громади вирушив населеними пунктами сільської ради, аби нагадати як маленьким, так і дорослим, правила дорожнього руху. Серед пріоритетів: керманичі гужового транспорту та велосипедисти.

Від поліцейського офіцера керманичі транспортних засобів отримують подарунки — світловідбиваючі жилети, які допоможуть бути помітними у темряві.

Чим корисні світловідбиваючі елементи, жилети і т.д.:

  • роблять пішохода помітним у темну пору доби. Для того, аби зманеврувати на швидкості 50 км/год, водієві потрібно 150 метрів. У світлому одязі пішохід стає помітним за 30–75 м, а цього недостатньо для уникнення ДТП. Зі світловідбивними елементами пішохід стає помітним за 300 м. Отже, додаючи їх на одяг, ми на 85% знижуємо шанс постраждати в результаті пригоди;
  • безпека велосипедистів. Ці учасники дорожнього руху особливо потребують бути помітними. Тож їм варто використовувати не лише ліхтарики, а і світловідбивачі;

               Окрім того, поліцейський офіцер громади проводив профілактичні бесіди з велосипедистами та водіями про дотримання правил дорожнього руху у нічну пору доби.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь