A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Млинівський районний сектор філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області інформує

Дата: 26.05.2021 16:59
Кількість переглядів: 1186

          «Міжнародний день захисту дітей» святкується щорічно 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 року у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950 році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. Головною метою Дня дітей є привернення уваги до проблем дитинства, заохочення миру і взаєморозуміння між дітьми; закликати батьків, держави, суспільство, організації до захисту прав та свобод дітей.  

          Нещодавно співробітники Млинівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області взяли участь у програмі з нагоди Дня захисту дітей, який відбувся на виставковій території  Млинівського державного технолого-економічного коледжу.

          Під час зустрічі було поінформовано про актуальні питання діяльності уповноважених органів з питань пробації, переваги пробації не тільки для особи, до якої її застосовано, а й для суспільства в цілому, про основні досягнення та пріоритетні завдання Державної установи «Центр пробації». Також співробітники Млинівського районного сектору ознайомили підлітків з інформацією про уповноважений орган з питань пробації, правами дитини та  обов’язками, які виникають у різному віці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь