A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Ноутбуки в школи громади

Дата: 17.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 250

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 403 “Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID -19, спричиненою коронавірусом SARS –CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти” для Рівненської області було виділено 39 269,9 тис.грн. на закупівлю ноутбуків для ЗЗСО для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання.

Постановою було передбачено надання субвенції з місцевих бюджетів на співфінансування даної закупівлі не менш як 10 %, для громад з чисельністю населення менше 40 тис. осіб.

Основна мета субвенції на заходи, спрямовані на боротьбу з COVID-19 та його наслідками під час навчального процесу у школах, – забезпечення технічних можливостей педагогам для належної організації здобуття загальної середньої освіти, зокрема в умовах карантинних обмежень та заборони на відвідування закладів освіти її здобувачами. Відповідно, усі придбані ноутбуки мають активно та постійно використовуватися педагогічними працівниками в освітньому процесі.

Ярославицька громада отримала 8 ноутбуків, закуплених за кошти державного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету.

 Ноутбуки доставлені до громади, їх вже отримали представники шкіл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь