A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Етно-конкурс "ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА"

Дата: 24.12.2021 14:08
Кількість переглядів: 313

Незабаром настане одне з найголовніших і найулюбленіших свят християнства – Різдво Христове. Цього свята чекають усі люди, та все ж найбільше, звичайно, діти. Для дітей це особливий час. Час здійснення мрій, оповитий запахом ялинки і радістю від одержаних подарунків. Кожна дитина обожнює новорічні та різдвяні казки, колядки, віншування, вистави Маланки, вертепи.

Щоб донести істину, що саме різдвяні дні – це ті світлі дні, котрі приносять добро в наші душі, яке так необхідне кожному три співучі колективи із двох закладів освіти Ярославицької громади взяли участь у  І етапі обласного етноконкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА».

У результаті перемогу та честь представляти громаду на обласному етапі фестивалю здобув колектив Новоукраїнського ліцею "Вишиванка", керівник - Валентина Гережун. Друге місце – у Ярославицького ліцею, керівник Ольга Скріпченко. Третє місце зайняв колектив "Різдвяні зірочки" Боремецької  філії Ярославицького ліцею, керівник - Мирослава Булік.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь