A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ТА /АБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ UA-2021-12-24-004402-c

Дата: 24.12.2021 15:39
Кількість переглядів: 194

Замовник: Ярославицька сільська рада Дубенського району Рівненської області.

Код ЄДРПОУ: 04386901

Найменування предмета закупівлі: ДК 021:2015: 09122000-0 Пропан і бутан (Газ вуглеводний скраплений паливний марки СПБТ).

Вид процедури: відкриті торги.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-24-004402-c

Очікувана вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі: 96 000,00 UAH з ПДВ.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Назва предмету закупівлі

Вимоги

Кількість, л

 

1

Газ вуглеводний скраплений паливний марки СПБТ

Відповідність 4047-2001 «Гази вуглеводневі скраплені паливні для комунально-побутового споживання. Технічні умови» (або еквівалентному ТО)

 

4 800,00

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент».

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретну  марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз «або еквівалент». Замовник здійснює закупівлю товару із встановленням посилань на торгову назву конкретного виробника, оскільки таке посилання є необхідним для здійснення закупівлі товару, який за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, замовником проводиться закупівля такого товару.

Товар повинен відповідати показникам якості, що передбачені чинним законодавством України.

Документи про якість пропонованого товару (паспорти якості або сертифікати відповідності чи інші документи, що засвідчують якість) подаються учасниками у складі пропозиції.

Поставка (передача) Товару здійснюється окремими партіями за заявками Замовника.

Товар зберігається Учасником до дати поставки.

Картки на пальне поставляються за адресою Замовника (Україна, 35112, Рівненська обл., Дубенський район, село Ярославичі, вул. Садова, будинок 7А).

Поставка (передача) Товару здійснюється в мережі АЗС по Україні.

Відпуск Товару з АЗС здійснюється за картками на пальне.

Термін дії карток на пальне вказується у видаткових накладних і становить не менше 1 року від дати фактичної передачі карток на пальне Замовнику.

Картки на пальне, не пред’явлені оператору АЗС протягом 1 (одного) року з моменту їх отримання Замовником, втрачають свою чинність і не є дійсними та заміняються Учасником на нові картки на пальне в еквівалентному виразі протягом місяця без додаткової оплати.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: для визначення очікуваної вартості предмету закупівлі було проведено аналіз витрат газу впродовж 2021 року та згідно кошторисних призначень на 2022 рік розраховано орієнтовний обсяг закупівлі газу скрапленого. Для визначення очікуваної вартості закупівлі на момент її оголошення проаналізовано дані середньої вартості на території Рівненської та Волинської областей шляхом отримання даної інформації із мережі Інтренет, що міститься у вільному доступі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь