A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Привітали із прийдешніми святами!

Дата: 28.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 475

 Уже кілька років на теренах Ярославицької сільської ради функціонує два духові оркестри, обидва  яких живуть активним творчим життям. Наприкінці весни 2021 року учасники дитячого колективу попрощалися із своїми прихильниками, адже залишили стіни рідної школи та пішли у доросле життя. Але оркестр не припинив своєї діяльності і  повністю оновлений колектив завітав до Ярославицької сільської ради з новорічно – різдвяними привітаннями.  Наразі у складі оркестру налічується 17 учасників, з яких лише 4 хлопчики, усі інші - дівчатка.

Продовжуючи багаторічні традиції українців, талановиті гості виконували  вітальні пісні,  бажали миру і злагоди, щастя, радості, усяких гараздів керівництву  громади, працівникам  та депутатам.

Новорічно – різдвяні свята з дитинства улюблені й святкові дні, наповнені світлом спільної радості, очікування дива й казки, душевного тепла і надії. Щира вдячність художньому керівнику Анатолію Новосаду і юним виконавцям, які намагаються у такий спосіб зберігати та примножувати наші українські традиції.

За гарні віншування оркестранти отримали солодкі гостинці, щирі слова подяки і побажання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим.

Фото без опису

                                                                   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь