A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

У Новоукраїнській бібліотеці поповнення фонду

Дата: 24.03.2023 10:07
Кількість переглядів: 81

Публічно _шкільна бібліотека с.Новоукраїнка отримала комплект унікальних видань про Революцію Гідності. Історія Революції Гідності – у п’яти книгах. На Рівненщину книги передав Музей Революції Гідності, що у Києві. Дві частини видання «МАЙДАН. Пряма мова». Це спогади учасників і свідків Революції Гідності подані майже без редакторського втручання, щоб якомога точніше документально передати свідчення і характери опитаних. У 2019 році першу книгу внесено до найкращих біографічних видань за версією Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського.

Трилогія «Небесна сотня. Життєписи» – це видання, яке розповідає 107 історій про Героїв Небесної Сотні. Це маловідомі біографічні факти, спогади та свідчення рідних, друзів, земляків загиблих за Україну , доповнені унікальними світлинами з Майдану. Упорядкувала історії Світлана Терейковська, яка сама була активісткою та волонтеркою під час Революції Гідності.

Це два комплекти книг про події, які відбувалися в Україні, починаючи з 2013 року, події, які круто змінили нашу історію. Цінність їх не лише у змісті, адже написані вони «з перших вуст», – ці видання ви не купите у книгарні. Вони є лише в бібліотеках України, їх також поширюють як презентаційні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь