Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Платниками податків Рівненщини сплачено понад 43 млн грн екологічного податку

Дата: 31.07.2023 09:36
Кількість переглядів: 49

Протягом шести місяців поточного року підприємства Рівненської області спрямували до бюджетів усіх рівнів 43,5 млн грн екологічного податку, що на 11,9 млн грн більше показників аналогічного періоду минулого року. 

Із загальної суми надходжень екологічного податку до державного бюджету платники податків області перерахували 32,3 млн грн та 11,2 млн грн – до місцевих скарбниць.

Нагадуємо, що  06 травня 2023 року набрав чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно», яким на період воєнного стану для платників, об’єкти яких зареєстровані на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії, або на територіях, тимчасово окупованих збройними формуваннями російської федерації, запроваджене тимчасове скасування сплати екологічного податку. Перелік областей, де проводяться бойові дії, або тимчасово окуповані збройними формуваннями російської федерації, визначається Кабінетом Міністрів України.  

Детальніше – за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/ekologichniy-podatok/osoblivosti-spravlyannya-podatku--zboru/679059.html

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь