A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Місцеві бюджети Млинівщини отримали від малого бізнесу понад 15 млн гривень єдиного податку

Дата: 14.09.2023 09:56
Кількість переглядів: 36

До місцевих бюджетів Млинівщини від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за підсумками восьми місяців 2023 року надійшло 15,1 млн гривень єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження цього податку зросли на 2,1 млн гривень.

Найбільший внесок у бюджети громад зробили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, вони сплатили 9,1 млн гривень єдиного податку. Сільськогосподарські товаровиробники поповнили
бюджети громад на 5,1 млн гривень, юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів громад 893,3 тис гривень єдиного податку.

Нагадуємо, що єдиний податок зараховується до місцевого бюджету. Тобто, використовується органами місцевого самоврядування для забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. А це означає, що
кожен платник долучаються до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

Звертаємо увагу платників, що Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України  щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» з 01 серпня 2023 року відновлено обов’язкову сплату єдиного податку для платників І та ІІ груп спрощенної системи.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь