Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Привітання сільського голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 11:21
Кількість переглядів: 54

Шановні депутати, працівники виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування становить основу демократичного суспільства. Це найближчий населенню рівень влади, який є важливою сполучною ланкою між населенням і державою.

Органи місцевого самоврядування найближче стикаються з повсякденним життям і потребами громадян. Саме до Вас в першу чергу звертаються люди зі своїми проблемами й потребами. Саме від вашої здатності вирішувати ці проблеми, від вашого професіоналізму та відповідальності залежить авторитет влади.

Успіх місцевої влади залежить не тільки від професіоналізму, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань та вирішення завдань.

Бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай ніколи Вас не покидає віра, надія, любов. Нехай Ваша професійність та досвід, а також творче та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашої громади та України!

Особливі слова подяки ветеранам органів місцевого самоврядування. Сподіваюсь, що Ваш досвід роботи та мудрість стануть часткою ефективної роботи кожного з нас. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у мирне, щасливе майбутнє рідного краю додають усім нам сили та наснаги працювати на благо мешканців громади.

Дякую нашим Захисникам за можливість жити і працювати на рідній землі.

З повагою, сільський голова Леонід ПРУДНІКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь