Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

ЗАГИНУВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ САЛАТЮК ВІТАЛІЙ ПАВЛОВИЧ

Дата: 18.12.2023 11:51
Кількість переглядів: 45

Важка втрата… Трагічна звістка знову прибула до нашої Ярославицької громади.

Зі скорботою та невимовним болем повідомляємо про героїчну загибель Захисника України.

Загинув воїн Салатюк Віталій Павлович , житель села Велика Городниця, 1986р.н., вірний син України. Солдат, гранатометник стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Віталій був призваний на військову службу по мобілізації, став на захист України та до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини, боронився за свою сім'ю та за своїх рідних та близьких 

Загинув Герой 12 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання в ході штурмових дій у Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття рідним Світлані Олександрівні та дружині Тетяні Іванівні Салатюк, а також щирі співчуття близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Сьогодні 18 грудня , орієнтовно, о 14.00 год. кортеж з тілом Героя буде виїжджати з м.Рівне, далі колона приблизно о 15.00 год. проїжатиме через початок с.Новоукраїнка, далі траурна колона попрямує через рідне село Городниця і до рідної домівки.

Не забуваймо тих, хто боронить нашу землю і наше життя. Не будьмо байдужі до того, хто віддав своє життя за нас з вами, зустріньмо сьогодні гідно Героя України.

Прощання з Віталієм - завтра 19 грудня 2023 року, орієнтовно, о 11.00 год. біля рідної домівки Героя з подальшою заупокійною службою у храмі ПЦУ Різдва Пресвятої Богородиці в с.Городниця.

Герої не вмирають! Світла і вічна пам'ять 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь