Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

В ОСТАННЮ ДОРОГУ ПРОВЕЛИ ГЕРОЯ ВІТАЛІЯ САЛАТЮКА......

Дата: 19.12.2023 11:56
Кількість переглядів: 60

Безжальна війна продовжує забирати молоді життя українців... Вона кривавими російськими руками руйнує родини, руйнує долі, руйнує плани та надії, руйнує все...

Сьогодні, 19 грудня, Ярославицька громада провела в останню путь Воїна-Захисника Салатюка Віталія Павловича, який загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України 

12 грудня 2023 року солдат-гранатометник Віталій Салатюк відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув у Донецької області.

Йому навіки 37...

"Добрий та щирий. До останнього не хотілось вірити. Надіялись, що це не правда. Надія була, що вийде знову на зв'язок. Він виживе. Він - швидкий, винахідливий..."- такі розмови чулись із натовпу

Проважали Героя всім селом... Хтось ледве стримував сльози, хтось плакав, хтось важко зітхав похиливши голову.

Віддати останню шану Герою прийшли рідні, друзі, односельчани....

Плакали усі, бо втратили ще одного сина, хороброго та мужнього Воїна. Наш Захисник Віталій показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості та відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов'язок Воїна і Громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні.

Заупокійне Богослужіння відбулось у храмі ПЦУ Різдва Пресвятої Богородиці с. Велика Городниця. Настоятель храму Володимир, так говорив, про нашого Героя і згадував про всіх воїнів, що стримати сліз було просто нереально важко.

З військовими почестями Віталія поховали на сільському кладовищі. Мамі, було передано національний прапор України, яким була вкрита його труна упродовж всього чину похорону.

Ми маємо пам'ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя.

На честь Героя звучав Гімн України і військовий трикратний салют, який пронизав кожного, хто там був.

На жаль, словами не загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини - велике випробування. Разом з родиною Героя розділяємо цю важку біль. У скорботі низько схиляємо голови перед мужністю воїна. Світлий спомин про нього залишиться у наших серцях.

Світла та Вічна пам'ять нашому Герою!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь