Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Увага!

Дата: 22.12.2023 15:47
Кількість переглядів: 36

У селі Острожець зафіксували випадок захворювання на сказ домашнього кота.

Дубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що 21.12.2023 року на території села Острожець зареєстровано випадок захворювання на сказ у домашньої тварини (кіт), діагноз лабораторно підтверджений.

Загрозлива зона в радіусі 10 км. До неї входять наступні населені пункти с. Залав'я, с. П'яннє, с. Малин, с. Уїздці, с. Ставище, с. Борбин, с. Новосілки, с. Заболотенці, с. Заболоття, с. Певжа, - Острожецької сільської ради; с. В. Городниця, с. Ярославичі, с. Яловичі, с. Боремель, с. Чекно, с. Свищів, с. Новоукраїнка, С. Зоряне - Ярославицької сільської ради.

Також комісією затверджено план заходів щодо локалізації та ліквідації захворювання на сказ.

Наразі проводиться комплекс заходів з метою локалізації та ліквідації вогнища сказу серед тварин та недопущення захворювання людей на сказ.

Шановні мешканці громади, за наявності у Вас собак і котів, не забувайте проводити їм профілактичні щеплення проти сказу. Державною службою ветеринарної медицини щеплення проти сказу проводяться безкоштовно. За додатковою інформацією звертайтесь до спеціалістів ветеринарної медицини, які обслуговують населений пункт, або у Дубенську районну державну лікарню ветеринарної медицини тел. 4-52-87.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь