A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

-

Міністерство освіти і науки затвердило Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році.

Через воєнні дії в Україні цьогоріч скасовано проведення традиційних вступних випробувань до закладів вищої освіти, відповідно втратили чинність накази, що регламентують проведення ЗНО та ЄВІ/ЄФВВ. 

08:27 06.05.2022

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: УКРАЇНСЬКА МОВА

У цій публікації ми повідомимо про зміст, структуру й оцінювання блоку НМТ з української мови. Упродовж наступних двох тижнів підготуємо такі ж  матеріали про блоки з математики та історії України, а вже наприкінці квітня ви зможете ознайомитися з демонстраційним варіантом НМТ.

13:13 04.05.2022

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: МАТЕМАТИКА

У цій публікації ми повідомимо про зміст, структуру й оцінювання блоку НМТ з математики. Невдовзі підготуємо такий матеріал про блок з історії України, а вже наприкінці квітня ви зможете ознайомитися з демонстраційним варіантом НМТ. Якщо ви ще не ознайомилися з матеріалами про тестування з української мови, перегляньте їх тут. 

13:11 04.05.2022

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

У цій публікації ми повідомимо про зміст, структуру й оцінювання блоку НМТ з історії України, раніше ви мали можливість ознайомитися з матеріалами про блоки завдань з української мови і математики. Невдовзі ви зможете попрацювати з демонстраційним варіантом НМТ.

13:08 04.05.2022

НМТ: ПРОЙДИ ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ВАРІАНТ ОНЛАЙН

Національне мультипредметне тестування відбуватиметься в комп’ютерному форматі. Сьогодні пропонуємо вам потренуватися виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. 

13:07 04.05.2022

До уваги учасників НМТ: НЕ ПРОПУСТІТЬ СМС-ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

Упродовж найближчих двох-чотирьох днів, особи, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, отримають смс-повідомлення від Centr_ZNО, де буде зазначено прізвище потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також логін та пароль – дані для входу на Інформаційну сторінку.

12:18 04.05.2022

ЗНО - 2022

УКРАЇНСЬКА МОВА УКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА МАТЕМАТИКА  (завдання рівня стандарту) МАТЕМАТИКА ІСТОРІЯ УКРАЇНИ  АНГЛІЙСЬКА МОВА НІМЕЦЬКА МОВА ФРАНЦУЗЬКА МОВА ІСПАНСЬКА МОВА БІОЛОГІЯ  ГЕОГРАФІЯ ФІЗИКА ХІМІЯ  

16:53 27.01.2022

Процедура реєстрації

Реєстрація для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року триватиме з 01 лютого до 09 березня. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 01 березня 2022 року.

16:50 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь