Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Вечорниці в Городниці (ФОТО)

Вечорниці в Городниці (ФОТО)

Здавна існувала у нашого народу чудова традиція – вечорниці. Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, на вечорницях відроджували усе найдорожче, що було у народу: його мову, пісню, історію.

21:14 21.12.2019

ІІ етап етно-фестивалю "Вифлеємська зірка" м.Рівне

ІІ етап етно-фестивалю "Вифлеємська зірка" м.Рівне

19 грудня в м.Рівне відбувся ІІ етап обласного етно-фестивалю "Вифлеємська зірка" серед учнів навчальних закладів. Ярославицьку громаду представляв творчий колектив Новоукраїнського ліцею "Вишиванка" з програмою "З Різдвом Христовим!", керівник Валентина Гережун.

21:06 19.12.2019

Помічники Святого Миколая вже в дорозі...

Помічники Святого Миколая вже в дорозі...

День Святого Миколая - свято дітей, що наповнене незабутніми моментами та приємними подарунками. Усі дітки з нетерпінням чекають цього дня, старанно готуються до його приходу - цілий рік роблять добрі вчинки, допомагають своїм ближнім і пишуть листи до Святого Чудотворця.

17:56 17.12.2019

Сучасний освітній процес: від творчого вчителя до творчого учня!!!

Сучасний освітній процес: від творчого вчителя до творчого учня!!!

Оформлення шкільних кабінетів згідно з вимогами НУШ – клопітка та серйозна справа. Але чого тільки не зробиш заради того, аби школярики почували себе комфортно та з цікавістю бралися за кожну нову тему!    

20:53 16.12.2019

І етап етно-фестивалю"Вифлеємська зірка"

І етап етно-фестивалю"Вифлеємська зірка"

12 грудня в Новоукраїнському ліцеї відбувся І етап етно-фестивалю "Вифлеємська зірка" серед учнів закладів загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради. За рішенням журі, в ІІ етапі обласного етно-фестивалю, який відбудеться 19 грудня в м. Рівне, громаду представлятиме гурток "Вишиванка" Новоукраїнського ліцею, з програмою "З Різдвом Христовим!", керівник Валентина Гережун.

22:38 12.12.2019

Привітання з Днем Збройних Сил України

Привітання з Днем Збройних Сил України

  6 грудня – День Збройних Сил України, української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє. У цей урочистий день ми вшановуємо всіх - і вкритих сивиною, увінчаних нагородами фронтовиків, і  тих військовослужбовців, добровольців, які у теперішній складний і трагічний для України час, коли агресор ступив на нашу землю, стали на її захист.

11:33 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь