A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

-

ЗОЛОТІ ПРИЗЕРИ ПІСЕННОГО КОНКУРСУ!!!

З 19 грудня 2022 року по 13 січня 2023 року в рамках проєкту «Арт-терапія для дітей війни» Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводив традиційний обласний конкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА».

10:12 08.02.2023

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція»

Підведено підсумки участі закладів загальної середньої та позашкільної освіти в обласному етапі Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція».

12:37 23.01.2023

Переможниця обласного етапу конкурсу "Оксамитовий рай"

В грудні 2022 року НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИМ ЦЕНТРОМ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ підведено підсумки обласного етапу конкурсу з тканепластики «Оксамитовий рай». Загалом, в оргкомітет конкурсу надійшло понад 342 роботи із закладів загальної середньої та позашкільної освіти об’єднаних територіальних громад усіх районів області у номінаціях: об’ємна тканепластика, аплікація з тканини, штучні квіти з тканини, м’яка іграшка, печворк (клаптикове шиття), вишивка стрічкою, народна лялька.

12:12 04.01.2023

Відбувся відбірковий етап етно-фестивалю «Вифлеємська зірка»

21 грудня 2022 року в Ярославицькій сільській раді було проведено І відбірковий етап етно-фестивалю «Вифлеємська зірка» (дистанційно) серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради.

11:15 26.12.2022

Відбувся відбірковий етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»

01 грудня 2022 року в Ярославицькій сільській раді було проведено І етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» серед учнів  закладів загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради (дистанційно).

11:28 07.12.2022

Відбувся І етап обласної новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція»

З метою бережливого ставлення до природи та її збереження, залучення дітей до творчої та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь та навичок учнів в Ярославицькій сільській раді 01 грудня 2022 року було проведено І етап обласної новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» серед учнів  закладів загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради (дистанційно).

11:18 07.12.2022

Відбувся відбірковий етап обласного конкурсу дитячого малюнка "Україна без корупції"

З метою формування негативного ставлення до корупції як суспільно негативного явища в закладах загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради 10 листопада 2022 року було проведено І етап конкурсу дитячого малюнка «Україна без корупції» серед учнів  навчальних закладів Ярославицької сільської ради (дистанційно).

14:35 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь