A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

-

Відбувся відбірковий етап обласного конкурсу "Поліські пересмішники"

09 листопада 2022 року в закладах загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради було проведено відбірковий етап обласного конкурсу читців-гумористів «Поліські пересмішники» серед учнів  навчальних закладів Ярославицької сільської ради (дистанційно).

14:09 11.11.2022

Онлайн флешмоб до дня Матері

Кожної другої неділі травня Україна і світ святкують День Матері. Цього року свято припадає на 8 травня.

14:49 05.05.2022

Завершився творчий марафон від Перлини мистецтв

Завершився творчий марафон від Перлина Мистецтва, де зібрали близько 4000 малюнків і зробили найбільший колаж із дитячих малюнків в Україні. Наші юні художники, заходьте за покликанням і знаходьте свої роботи!!!!! https://drive.google.com/.../1dp2jSaBQ9VFtEILuRn4.../view...

12:43 04.05.2022

Україна - ненька, Україна - мати!

Україна – ненька, Україна-мати… Цілий Всесвіт знаходиться у цих простих і звичаних, але таких рідних і зрозумілих кожному українцеві словах. Адже ми всі – діти нашої неньки України! І наші вихованці, і батьки наших вихованців є доньками й синами чудової, щедрої, мальовничої України. Тут коріння роду нашого, тут скрізь від Донбасу до Карпат, від Криму до Полісся відчуваємо ми поклик рідної материнської землі Української! До Дня Матері свої найщиріші побажання даруємо тобі – наша Україно-ненька, Україно-мати!

12:38 04.05.2022

Учні Новоукраїнського ліцею відзначилися у обласних конкурсах

В грудні 2021 року в комунальному закладі «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради відбувся обласний етап Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» та обласний етап виставки-конкурсу «Український сувенір». Учні Новоукраїнського ліцею взяли активну участь у даних виставках.

16:34 01.02.2022

Етно-конкурс "ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА"

Незабаром настане одне з найголовніших і найулюбленіших свят християнства – Різдво Христове. Цього свята чекають усі люди, та все ж найбільше, звичайно, діти. Для дітей це особливий час. Час здійснення мрій, оповитий запахом ялинки і радістю від одержаних подарунків. Кожна дитина обожнює новорічні та різдвяні казки, колядки, віншування, вистави Маланки, вертепи.

14:08 24.12.2021

У Ярославицькій сільській раді визначили переможців конкурсу учнівської творчості

У відділі освіти, культури, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціальної політики відбулося підведення підсумків ІІ етапу ХХІ  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося, ж брати мої».

13:42 24.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь