A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Декларацію для отримання податкової знижки можна подати через Електронний кабінет

Декларацію для отримання податкової знижки можна подати через Електронний кабінет

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податкової знижки, можна подати через Електронний кабінет. Особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цей сервіс дозволяє сформувати декларацію з частковим заповненням на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та відомостей щодо об'єктів нерухомого (рухомого) майна.

14:17 09.10.2023

У  Ярославицькій громаді оголошено День Жалоби

У Ярославицькій громаді оголошено День Жалоби

     З метою вшанування пам'яті військовослужбовця Юрія, який загинув захищаючи Батьківщину, рідну землю та нас із вами, згідно розпорядження сільського голови №171 в Ярославицькій територіальній громаді оголошено День Жалоби.

15:20 07.10.2023

Закон України № 3219-ІХ виключає з оподаткованого доходу суму благодійної допомоги внесену на нацбезпеку

Закон України № 3219-ІХ виключає з оподаткованого доходу суму благодійної допомоги внесену на нацбезпеку

Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує про нововведення Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон 3219), які набули чинності 01.08.2023. 

09:10 06.10.2023

Анулювання реєстрації платника єдиного податку четвертої групи за рішенням  контролюючого органу

Анулювання реєстрації платника єдиного податку четвертої групи за рішенням контролюючого органу

      Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що згідно з п. 299.10 ст. 299 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) реєстрація платника єдиного податку є безстроковою та може бути анульована шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі:

09:06 06.10.2023

Використання КОРО та РК під час відключення електроенергії

Використання КОРО та РК під час відключення електроенергії

Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що суб’єктам господарювання, які використовують РРО надано можливість у разі тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії проводити розрахункові операції із використанням належним чином зареєстрованих книг обліку розрахункових операцій (КОРО) та РК або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО, а після відновлення постачання електроенергії необхідно провести через РРО суми розрахунків за час роботи з використанням РК, а також відповідно до контрольної стрічки (у випадку обнулення оперативної пам’яті) - за час роботи, що передував відключення електроенергії, окремо, за кожною ставкою податку на додану вартість, акцизного податку або іншого податку (збору) та виконати Z-звіт. За потреби виконується операція “службове внесення” на суму готівки, що зберігається на місці проведення розрахунків.

16:34 05.10.2023

При використанні ПРРО, якщо задіяні касири, то для кожного ПРРО необхідно створити  окрему печатку

При використанні ПРРО, якщо задіяні касири, то для кожного ПРРО необхідно створити окрему печатку

Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує платників податків, що  відповідно до частини другої  статті 12 Закону України від 05.10.2017 № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги», користувачі електронних довірчих послуг зобов’язані, зокрема, забезпечувати конфіденційність та неможливість доступу інших осіб до особистого ключа та невідкладно повідомляти надавача електронних довірчих послуг про підозру або факт компрометації особистого ключа.

09:03 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь