A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Щодо проведення звірки по майнових  податках

Щодо проведення звірки по майнових податках

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що положеннями статей 266, 267, 286 Податкового кодексу України передбачено право фізичних осіб - платників податку на майно (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, плати за землю) звернутись з письмовою заявою до контролюючого органу для проведення звірки даних, які стали підставою для визначення ним розміру податкових зобов'язань в податковому повідомленні - рішенні.

10:02 22.08.2023

Застосування РРО платниками спрощеної  системи оподаткування

Застосування РРО платниками спрощеної системи оподаткування

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що з 1 січня 2022 року використання РРО стало обов’язковим для всіх платників єдиного податку ІІ – IV груп та не було відмінене 24.02.2022 у зв’язку з введенням режиму воєнного стану в Україні.

09:59 22.08.2023

Що робити, щоб не попастися на хитрощі кібермародерів

Що робити, щоб не попастися на хитрощі кібермародерів

1. Грошова допомога В популярних месенджерах та соцмережах кібермародери під виглядом міжнародних організацій, соціальної платформи єДопомога, порталу державних послуг Дія, відомих українських брендів тощо пропонують громадянам, що постраждали від війни, отримати грошову допомогу. Якщо хтось вам пропонує отримати грошову допомогу через чат-бот, — це шахрайська схема! Якщо для отримання допомоги потрібно сплатити державне мито — це також шахрайська схема, оскільки під час отримання допомоги державне мито не сплачується. Будьте уважними до деталей під час введення своїх персональних даних, паролів, карткових реквізитів. Завжди звертайте увагу на доменне ім’я та зону сайту.

16:11 18.08.2023

Місцеві бюджети Дубенського району отримали від малого бізнесу 72,3 млн гривень єдиного податку

Місцеві бюджети Дубенського району отримали від малого бізнесу 72,3 млн гривень єдиного податку

До місцевих бюджетів від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень–липень потачного року надійшло 72,3 млн гривень єдиного податку, Як повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Рівненській області Алла Панчук «Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 3,6 мільйонів гривень».

13:07 18.08.2023

Отримання податкової знижки за оплату допоміжних репродуктивних технологій

Отримання податкової знижки за оплату допоміжних репродуктивних технологій

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до ст.166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ) із змінами та доповненнями встановлено, що платник податку на доходи фізичних осіб має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

13:01 18.08.2023

Є питання щодо реєстрації РРО/ПРРО? Звертайтеся до фахівців ГУ ДПС у Рівненській області

Є питання щодо реєстрації РРО/ПРРО? Звертайтеся до фахівців ГУ ДПС у Рівненській області

Особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». У зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон №3219) інформуємо про особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265). Так, застосування штрафних (фінансових) санкцій за порушення вимог Закону № 265 з 01.08.2023 відновлено стосовно суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сферах купівлі/продажу іноземної валюти, організації та проведення азартних ігор за порушення, вчинені до та під час воєнного стану. З 01.10.2023 застосування штрафних (фінансових) санкцій відновлено стосовно всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, з повним скасуванням  відповідальності за порушення, вчинені з 01.01.2022 по 30.09.2023 включно. Зазначене вище звільнення від відповідальності та/або її скасування, відповідно до норм Закону № 3219, не поширює свою дію на суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю підакцизними товарами або діяльність у сферах купівлі/продажу іноземної валюти, організації та проведення азартних ігор. У зв’язку з наведеним вище ДПС звертає увагу всіх платників податків, що добровільне виконання вимог законодавства сфери торгівлі, громадського харчування та послуг, до якого відноситься і Закон № 265, не тільки вбереже торговця від додаткових витрат у вигляді штрафних (фінансових) санкцій, а й стане надійним оберегом від перевірок, які проводить ДПС. Наголошуємо, що ДПС використовує виключно ризикорієнтовний підхід до організації та здійснення контрольно-перевірочних заходів та не проводить безпідставних перевірок платників податків. Разом з цим, ДПС акцентує увагу, що виконання вимог законодавства, напряму чи опосередковано пов’язаного із поповненням державної скарбниці, особливо під час воєнної агресії російської федерації проти України, є почесним та безкомпромісним обов’язком кожного громадянина нашої держави! Кожна сплачена копійка до державного бюджету гарантує:

10:27 15.08.2023

Обласний фотоконкурс серед молодих батьків «Раннє читання книг»

Обласний фотоконкурс серед молодих батьків «Раннє читання книг»

КЗ "Рівненська обласна бібліотека для молоді" РОР розпочала прийом матеріалів обласного фотоконкурсу серед молодих батьків "Раннє читання книг" серед молодих батьків (без обмежень у віці) з дітьми до 12 років.

14:24 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь